×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bobbi Eden en echtgenoot Mark delen zelf eerste kiekjes zoontje

03.10.2016 -

De kersverse ouders Bobbi Eden en haar man Mark zijn natuurlijk in de wolken. Ze hebben eindelijk hun zoontje Brandon in hun armen. Afgelopen zaterdag werd hij geboren en nu delen de trotse papa en mama zelf plaatjes van hun mannetje.


'Brandon Ray Laurenz. 01-10-2016 Welkom op de wereld. Ultiem Geluk. We zijn mama en papa', schrijft Bobbi bij een foto van haar en haar zoontje. Brandon kwam ter wereld via een keizersnee. Bobbi had tijdens haar zwangerschap enkele problemen. Met 32 weken belandde ze in het ziekenhuis omdat ze al weeën had. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen. 

Ook papa Mark kan zijn geluk niet op. 'Brandon Ray Laurenz. Beter gaat het niet worden! Wat 'n ultiem geluk', tikt hij bij een kiekje van hem en zijn zoon. Brandon houdt stevig de vinger van zijn papa vast is te zien op de foto. Hij deelt ook dezelfde foto als Bobbi en schrijft daarbij: 'Mama & Brandon maken het goed. Nog even en dan mogen ze lekker naar huis!'

Foto: Instagram Bobbi Eden

Reacties