×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Xess Xava wandelt rond op vliegveld

02.10.2016 -

Xess Xava heeft zijn eerste stapjes gezet. De kleine man van Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder wandelde blij rond op het vliegveld.


Dat heeft Yolanthe natuurlijk op film gezet. Xess had nog wel wat steun nodig, want hij houdt zich goed vast aan de kinderwagen. 'Deze wereldreiziger wordt groot', schrijft de trotse moeder erbij. 

Laatst filmden de trotse ouders hun mannetje ook al toen hij aan het kruipen was. Razendsnel ging dan, maar ook met het wandelen heeft Xess duidelijk de snelheid van zijn papa. 

Foto: Instagram Yolanthe

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!