×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Overzicht: deze BN'ers zijn in verwachting

30.09.2016 -

Lieke van Lexmond maakte vandaag bekend dat ze weer mama wordt. Zij is niet de enige BN'er die op dit moment zwanger is. Hier een overzicht van BN'ers die een kindje verwachten.


 

 

 

André Hazes Jr. en Monique

In oktober, snel al dus, komt de volgende André Hazes ter wereld. De zoon van de overleden zanger gaat ook zijn kindje naar zijn papa en naar hemzelf vernoemen. André Hazes jr. en Monique kunnen niet wachten tot hun kleine ventje geboren wordt. 
Foto: Instagram Monique

John Ewbank en Kelly Weekers

'Echte mannen maken meisjes', zei John zelf al op Instagram. Hij krijgt zijn tweede dochtertje. Kelly Weekers is de moeder van het meisje. Voor haar is het haar eerste kindje. 
Foto: Instagram Kelly Weekers

Bobbi Eden en Mark Laurenz

De pornoster is in verwachting van haar eerste kindje. Die komt waarschijnlijk al snel, want Bobbi Eden zit aan het einde van haar zwangerschap. Op Instagram deelt ze alle fases van haar zwangerschap samen met echtgenoot Mark Laurenz, zelfs toen ze naar het ziekenhuis moest. Gelukkig liep het bezoekje goed af en mocht ze snel weer, met het kindje nog veilig en gezond in haar buik, naar huis. Nu wachten totdat het mannetje er wel uitkomt. 
Foto: Instagram Bobbi Eden

Ben Saunders en Janita

Met een ludieke foto, zoals dat bij Ben Saunders hoort, maakten hij en zijn vriendin Janita de zwangerschap bekend. Of het een jongetje of een meisje wordt hebben ze nog niet gezegd, maar de twee zijn in ieder geval dolblij. 
Foto: Instagram Ben Saunders

Ellemieke Vermolen en Sergio Herman

Drie keer is scheepsrecht... voor nog een zoon! Ellemieke en Sergio krijgen nog een jongetje. Drie weken geleden maakte het stel bekend dat ze nog een kindje krijgen. Ze hebben al zoontjes Noah en Zenna. 
Foto: Instagram Ellemieke Vermolen

Do en Marc Verschoor

De koningswens komt uit voor Do en Marc. De twee hebben al een zoontje, Jip, en verwachten nu een dochtertje. Do zal waarschijnlijk eind dit jaar bevallen van haar tweede kindje. 
Foto: Instagram Do

Nick Schilder en Kirsten

Het pasgetrouwde stel kan hun geluk niet op. Ze hadden al een dochter, Nikki van 5, en een zoon, Julian van 4 en nu krijgen ze nog een kindje! De aankondiging was een zoete foto van Kirsten die met haar kindjes een boekje 'Een baby'tje op komst' leest. 
Foto: Instagram Nick Schilder

Xander de Buisonjé en Sophie

Xander en Sophie de Buisonjé hebben een bijzonder verhaal bij deze zwangerschap. Door een tumor die terug zou kunnen komen als Sophie nog een keer zwanger raakt, heeft het stel gekozen voor draagmoederschap. Een vrouw in Amerika is zwanger van hun kindje. Xander en Sophie hebben samen al 6-jarig zoontje Dex. Xander heeft met Wendy van Dijk ook een zoontje, Sem. 
Foto: Reni van Maren

Maarten van der Weijden en Daisy

Maarten en Daisy krijgen eind februari een tweede kindje. Het stel, dat in 2014 trouwde, heeft al een dochtertje Phileine. Dat kindje werd in november 2014 geboren. Phileine krijgt dus een broertje of zusje.
Foto: Facebook Maarten van der Weijden

Wietze de Jager en Lieke Veld

Het is net een sprookje. De twee dj's leerden elkaar kennen bij KermisFM, de evenementenzender van de kermis in Tilburg. Ze werden verliefd en zijn nu zelfs collega's bij QMusic. Het stel trouwde vorig jaar en kon deze zomer aankondigen dat hun eerste kindje eraan komt. Dat was even pijnlijk, omdat Wietze zijn collega Mattie Valk net een zware periode achter de rug had. Hij kreeg een tweeling met zijn vriendin, maar hij bleek niet de biologische vader van de meisjes. Gelukkig kan Mattie wel blij zijn voor zijn partner op de radio. Tijdens een van hun uitzendingen verklapte Wietze per ongeluk ook al het geslacht van het kindje: een meisje. 
Foto's: Instagram Lieke Veld

Lieke van Lexmond en Bas van Veggel

Lieke en Bas zijn net in het huwelijksbootje gestapt, in hetzelfde weekend als Nick en Kirsten, en verwachten nu hun tweede kindje. Lieke maakte vandaag met een filmpje waar ze samen met zoontje Vik op staat bekend dat ze nog een kindje krijgt. Vik krijgt een broertje. 
Foto: Instagram Lieke van Lexmond


 

Foto: Instagram Monique

Reacties