×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lieke van Lexmond is zwanger

30.09.2016 -

Hoera! Lieke van Lexmond is zwanger van haar tweede kindje. Dat maakt de presentatrice vandaag bekend. Dat wordt binnenkort beschuit met muisjes oppeuzelen.


De 34-jarige Lieke en haar man Bas van Veggel weten ook al welke kleur muisjes ze erop mogen smeren. Ze krijgen namelijk nog een zoontje!

Hun zoon Vik mocht zijn moeder in een schattig filmpje op Instagram helpen met de aankondiging van de zwangerschap. In de video lezen ze samen een boekje en vraagt Lieke: 'Wat zit er in mama's buik?' Vik weet al goed dat er een baby'tje in haar buik zit. 'Zo intens gelukkig jullie te kunnen vertellen dat ons gezin groter wordt, Vik krijgt een broertje! Voelen ons echt in de zevende hemel en verheugen ons op dit kleine 'Apie'', schrijft Lieke erbij. 

Het stel is getrouwd sinds afgelopen zomer. Ze hebben samen al zoontje Vik Barthélemy. Hij is net twee jaar oud geworden. 

Foto: Instagram Lieke van Lexmond

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!