×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brad Pitt en Angelina Jolie om de tafel voor scheiding

29.09.2016 -

Angelina Jolie en Brad Pitt praten achter gesloten deuren over hun scheiding. Tien dagen geleden vroeg Angelina een scheiding aan, als reden gaf ze ‘onoverbrugbare verschillen’ op.


Dat Angelina en Brad om de tafel zijn gaan zitten, wijst er volgens People op dat ze willen voorkomen dat de scheiding uitdraait op een rechtszaak. Juridisch experts vragen zich echter af of dat gaat lukken, nu het er alle schijn van heeft dat Angelina en Brad lijnrecht tegenover elkaar staan als het om het gezag over hun zes kinderen gaat.

Angelina wil dat Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox en Vivienne bij haar blijven wonen, Brad zou dan een bezoekregeling krijgen. Daarmee gaat de acteur volgens ingewijden niet akkoord. “Mijn ervaring is dat veel rechters in Californië voorstander zijn van een co-ouderschap”, zegt een advocate die niet bij de zaak betrokken is. “Ze willen dat beide ouders betrokken blijven bij het leven van de kinderen.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties