×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tim Hofman krijgt award van YouTube voor record in Hilversum met #BOOS

29.09.2016 -

Tim Hofman heeft met zijn YouTube-kanaal #BOOS een award van YouTube gekregen. De presentator en de rest van de makers van het programma hebben volgens het medium een record gevestigd met de tijd dat ze 100.000 abonnees hebben binnengehaald met het kanaal.


Tim kreeg de prijs vandaag tijdens de livestream van zijn online programma #BOOS. Een vrouw van YouTube kwam hem vertellen dat hij met zijn kanaal in een recordtijd voor Hilversum 100.000 abonnees heeft weten binnen te slepen. 

Het kanaal #BOOS bestaat sinds 16 juni van dit jaar. Inmiddels staat de teller al op 167.741 abonnees. Tim vierde de award traditiegetrouw met een flinke dosis confetti. Dit zet hij ook altijd in wanneer een van zijn missies met #BOOS geslaagd is. Van YouTube kreeg hij ook een oorkonde die er precies zo uitzag en die net zo klonk als de oorkonde die hij altijd uitdeelt met #BOOS. 

In #BOOS probeert Tim iedere week een persoon die boos is weer blij te maken. Daarvoor gaat hij proberen het gelijk van de boze persoon te halen bij degene die hem of haar onrecht heeft aangedaan. Het kanaal is onderdeel van BNN-VARA, de omroep waar Tim voor werkt. 

 

Foto: YouTube

Reacties