×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brad Pitt werkt vrijwillig mee aan drugstest

29.09.2016 -

Brad Pitt werkt mee aan het onderzoek van de kinderbescherming, weet People. De acteur onderging zelfs vrijwillig een drugstest, nadat hij ervan werd beschuldigd zijn vijftienjarige zoon Maddox verbaal en fysiek te mishandelen tijdens een privévlucht met zijn gezin eerder deze maand.


De aantijgingen kwamen anoniem binnen bij de kinderbescherming, waarna het onderzoek werd gelanceerd. Wanneer het gaat om mishandeling is een drugstest vrij standaard, zo laat een woordvoerder weten. Brad ontkent zijn kinderen te hebben mishandeld.

Brad heeft zijn zes kinderen niet meer gezien sinds Angelina vorige week dinsdag de scheidingspapieren indiende. Angelina heeft bij de aanvraag van de scheiding aangegeven dat ze wil dat de zes bij haar blijven wonen. Wat haar betreft krijgt Brad een bezoekregeling. Daarmee gaat de acteur naar verluidt niet akkoord, hij zet in op co-ouderschap.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties