×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kelly Clarkson mag kerstboom Witte Huis aansteken

28.09.2016 -

Kelly Clarkson heeft de eer om de kerstboom van de president aan te steken. Ze treedt op bij de jaarlijkse ceremonie waarbij de kerstverlichting van het Witte Huis wordt aangestoken. Ze wordt op 1 december vergezeld door Chance de rapper en gospelzangeres Yolanda Adams.


Het is niet de eerste keer dat Kelly optreedt voor de Obama's. De winnares van het eerste seizoen van American Idol zong ook tijdens de tweede inauguratie van de president in 2013. Voor Chance is het wel de eerste keer dat hij zijn kunsten vertoont in het Witte Huis. Wel ging hij daar al eerder op bezoek: in april was hij één van de r&b- en hiphopsterren die door Barack Obama werden uitgenodigd om te praten over My Brother's Keeper, een initiatief dat zwarte jongeren op het goede pad moet houden.

Volgens Rolling Stone hebben de rapper en de president een verleden: de vader van Chance werkte als welzijnswerker voor Obama toen die nog senator was in de staat Illinois. In een recent interview met GQ sprak de rapper lovend over de president. 'Het is een goede man. Zelfs als hij geen president zou zijn, als het gewoon iemand was die in een restaurant werkte, dan was het een goede man die in een restaurant werkte.'

Foto: Instagram Kelly Clarkson

Reacties