×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brad Pitt zegt première af

28.09.2016 -

Brad Pitt laat de première van zijn nieuwe film Voyage Of Time woensdag aan zich voorbijgaan. De acteur stelt in een verklaring al zijn aandacht te richten op zijn gezin.


Brad is de voice-over van de IMAX-film over het ontstaan van de wereld, die geregisseerd is door Terrence Malick. "Ik ben erg dankbaar om deel uit te maken van zo'n fascinerend en educatief project", schrijft de acteur volgens USA Today over de film. "Maar ik wil me nu focussen op mijn familiesituatie en ik wil de aandacht niet afnemen van deze buitengewone film."

Volgens de krant is Brad druk doende met zijn juridische antwoord op het scheidingsverzoek van Angelina Jolie. Dat moet 30 dagen na de datum waarop zij de papieren indiende, 19 september, opgesteld zijn. De actrice eiste in haar documenten de volledige voogdij over de zes kinderen van het stel. Brad zou het daar absoluut niet mee eens zijn, en wil de voogdij delen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties