×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Selena Gomez opgenomen in kliniek

27.09.2016 -

Selena Gomez heeft zich op laten nemen in een kliniek om zich in alle rust te kunnen focussen op haar gezondheid en haar leven weer op de rails te krijgen. De zangeres zit er sinds begin september en blijft er zeker zestig dagen.


Het revalidatiecentrum, dat alleen vrouwelijke patiënten toelaat, ligt in een bosrijke omgeving aan de Amerikaanse oostkust. Uit privacy-overwegingen vermeldt Radar Online, dat het bericht brengt de exacte locatie niet. De bron benadrukt dat Selena niet in een afkickkliniek is beland of wordt behandeld voor drugsgerelateerde problemen. Naar verwachting neemt ze tijdens haar verblijf deel aan intensieve therapiesessies.

De 24-jarige wereldster brak afgelopen zomer haar tournee af vanwege haar gezondheid. Ze wil de tijd nemen om te kunnen werken aan paniekaanvallen en een depressie die het gevolg zijn van de auto-immuunziekte lupus waar ze aan lijdt. Daardoor gaat ook haar concert in Nederland, dat gepland stond op 18 oktober in de Ziggo Dome, niet door.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties