×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Will & Grace-reünie: mini-aflevering ter promotie van Hillary Clinton

27.09.2016 -

Het was ook te mooi om waar te zijn. De hoop was dat Will & Grace, een populaire sitcom, terug zou komen op de buis met nieuwe afleveringen maar dat is niet waar. Maar de fans hoeven niet helemaal teleurgesteld te zijn, want er is wel een mini-aflevering uitgebracht ter promotie van het stemmen voor de presidentsverkiezingen en een beetje ter promotie van Hillary Clinton.


Donald Trump wordt in ieder geval goed belachelijk gemaakt en Hillary flink opgehemeld. De vier hoofdrolspelers, Grace, Will, Jack en Karen, hebben het de hele aflevering over stemmen en waarom Hillary de nieuwe president zou moeten worden. 

Kijk 'm hier:
 

Foto: YouTube

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!