×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kinderen Emile Ratelband en ex Moon onder toezicht

27.09.2016 -

De kinderen van Emile Ratelband en zijn aanstaande ex-vrouw Moon worden mogelijk onder toezicht gesteld van een gezinsvoogd. De positiviteitsgoeroe bevestigt dinsdag dat de Raad voor de Kinderbescherming een dergelijke maatregel wil opleggen.


"Natuurlijk is het dramatisch voor mijn kinderen, maar Moon heeft dit allemaal aan zichzelf te wijten", zegt de 66-jarige Emile in de krant. "De oudste, Royce, heeft psychische klachten. Hij is in zichzelf gekeerd. De jongste daarentegen is opstandig."

Emile gaat echter niet bij de pakken neerzitten. Met zijn nieuwe vriendin, de veertig jaar jongere Linda, wil hij een nieuw gezin opbouwen. "Ik laat me het geluk met Linda niet afpakken. Zodra de zaken via de Raad voor de Kinderbescherming zijn geregeld, ga ik me voorbereiden op het vaderschap. Linda en ik willen een kindje."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Reni van Maren

Reacties