×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Smit grapt over duet met zijn jongere ik

26.09.2016 -

Jan Smit zou wel een duet willen met zijn jongere ik, zei hij bij 3FM. Helaas voor zijn grote fans was dit maar een grap van de zanger.


De zanger brak op zijn tiende door met het nummer Ik zing dit lied voor jou alleen. 'Het staat niet standaard op mijn repertoire meer', vertelde Smit. 'Maar als mensen het roepen, ben ik de eerste om het nog een keer te zingen.' Toen Beelen het lied instartte, zong Smit een tweede stem bij zijn ‘jongere ik’. 'Maar het is geen gek idee om een keer een duet met mijzelf te zingen: Jan en Jantje Smit. Er zijn best veel liedjes uit die beginperiode waar ik uit kan zoeken.' Op Twitter bekende hij kort daarna dat het niet serieus was.

De zanger bekende rond zijn zeventiende te twijfelen over zijn carrière in Nederland. 'In Duitsland ging het als een tierelier, ik stond daar elke avond voor zestig- en zeventigplussers te spelen. Maar in Nederland scoorde niet wat ik deed. Is dit het nou, vroeg ik me toen af. Moet ik dit nu de rest van mijn leven doen?'

Verder bevestigde Smit wat hij eerder zei, dat hij op zijn veertigste wil stoppen met zingen. 'Ik ben dan dertig jaar bezig met zingen, ik denk niet dat het dan nog beter wordt', aldus de zanger. 'Ik wil dan andere dingen gaan doen, andere dingen gaan ontwikkelen: produceren, of zelf schrijven.'

Foto: Instagram Jan Smit

Reacties