×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amy Schumer gaat er vol voor bij Kiss Cam

26.09.2016 -

Tijdens een honkbalwedstrijd van de New York Mets wist de kiss cam zondag Amy Schumer te vinden. Die camera wordt tijdens pauzes ingezet om in te zoomen op stelletjes, die uitgedaagd worden te zoenen als ze zichzelf op het grote scherm zien.


De komiek was bij de wedstrijd met haar vriend Ben en met haar vader. Toen ze doorhad dat ze in beeld was, gaf ze eerst haar pa een flinke pakkerd op zijn wang. Daarna was het de beurt aan Ben. De actrice en de meubelmaker zagen de humor er wel van in, en kusten elkaar voor de show uitbundig.

Amy deelde de beelden achteraf op Instagram. Ook plaatste ze daar een foto van de rest van het gezelschap van de middag. Dat bestond uit Jerry Seinfeld en zijn vrouw, Matthew Broderick en Jonah Hill. De Seinfelds hadden de acteurs uitgenodigd in hun skybox, waarvoor de Inside Amy Schumer-ster hen bedankte in de post.

 

I have always wanted to be on the kiss cam! My dad and my man!! #letsgomets

Een video die is geplaatst door @amyschumer op

Foto: Instagram Amy Schumer

Reacties