×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leonardo DiCaprio in gesprek met Barack Obama over klimaat

26.09.2016 -

President Barack Obama heeft Leonardo DiCaprio uitgenodigd voor het South By South Lawn festival, dat hij binnenkort houdt in zijn achtertuin. De Oscarwinnaar en activist is gevraagd om mee te discussiëren over de toestand van de aarde.


De president en de acteur bespreken tijdens het evenement 'de noodzaak de enige planeet die we hebben te beschermen voor volgende generaties', aldus een verklaring van het Witte Huis. De twee worden bijgestaan door klimaatveranderingspecialist Katharine Hayhoe. Ook gaat Leonardo's documentaire Before The Flood in première tijdens het festival.

South By South Lawn is een initiatief van Obama waarbij innovatie centraal staat. De naam is een knipoog naar het South By Southwest (SXSW) festival dat jaarlijks wordt gehouden in Austin, Texas. In maart was de president aanwezig bij dat evenement. Zijn eigen versie wordt gehouden op 3 oktober en is ook te volgen via de site en de facebookpagina an het Witte Huis.

Foto: Instagram Leonardo DiCaprio

Reacties