×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Miljoenendeal voor Matt LeBlanc bij Top Gear'

26.09.2016 -

De BBC zou Matt LeBlanc hebben vastgelegd voor een nieuw seizoen Top Gear. Volgens The Sun tekende de Friends-acteur een contract om het autoprogramma in z'n eentje te gaan presenteren.


Met de deal zou 2 miljoen pond (2,3 miljoen euro) gemoeid zijn. Bij de BBC was volgens de krant de druk om een overeenkomst te sluiten flink opgelopen. De zender verloor onlangs hitshow Great British Bake Off, het programma waarop Heel Holland Bakt gebaseerd is, aan concurrent Channel 4.

Dat gaf Matt een goede onderhandelingspositie. Naast het riante salaris zou hij onder meer hebben kunnen vastleggen dat de opnames van het programma zo worden ingepland, dat hij alle tijd heeft voor zijn nieuwe Amerikaanse sitcom Man With A Plan.

De acteur tekende vorig jaar een contract voor één jaar als medepresentator van Top Gear. Naar verluidt boterde het niet tussen Matt en co-host Chris Evans, die dit voorjaar opstapte.

Foto: Instagram Matt LeBlanc

Reacties