×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Josh Brolin getrouwd

25.09.2016 -

De Amerikaanse acteur Josh Brolin is zaterdag in het huwelijk getreden met zijn assistente Kathryn Boyd. De ceremonie vond in het diepste geheim plaats, vermoedelijk in North Carolina.


Bronnen melden aan E! Online dat naast familie en vrienden onder meer Matt Damon en Bradley Cooper een uitnodiging voor de plechtigheid hadden gekregen.

De 48-jarige Brolin en zijn assistente kondigden vorig jaar mei hun verloving aan. Ze hebben sinds maart 2013 een relatie. Dit was een maand nadat Brolin en zijn ex-vrouw Diane Lane hun scheiding bekendmaakten na een huwelijk van acht jaar. De acteur was van 1988 en 1994 ook al getrouwd, destijds met actrice Alice Adair.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties