×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Antje en Romy Monteiro uit Dance Dance Dance

25.09.2016 -

Antje en Romy Monteiro hebben de finale van Dance Dance Dance niet gehaald. Antje raakte tijdens de repetities voor haar solo geblesseerd aan haar kuit en mocht haar been dagenlang niet belasten. Romy danste in de show van zaterdagavond daarom zonder haar moeder. Ze kreeg echter onvoldoende punten, waardoor de Monteiro's onderaan het klassement eindigden.


Romy en Antje gingen niet met lege handen naar huis. Ze hebben 25.000 bij elkaar gedanst dat ze mogen besteden aan Stichting Het Vergeten Kind. Romy: ''Ik heb een fijne jeugd gehad, maar er zijn heel veel kinderen in Nederland zonder fijne jeugd, vandaar dat we het geldbedrag schenken aan Het Vergeten Kind."

Bovenaan het klassement staan actrice Robin Martens met GTST-collega Buddy Vedder. Het soapduo neemt het volgende week in de vijfde show op tegen SBS-presentator Kees Tol met Annemarie Keizer die zaterdagavond op de tweede plaats eindigden en Ferry Doedens die met Inge de Bruijn op de derde plaats eindigde.

Het was de bedoeling dat Antje en Romy zaterdagavond samen op Scream & Shout zouden dansen, de hit van will.i.am en Britney Spears. Antje moest door haar kuitblessure afhaken, waardoor Romy er alleen voor stond. Omdat het duo niet compleet was, kreeg Romy puntenaftrek van de juryleden Timor Steffens, Dan Karaty en Igone de Jongh. In plaats van negens kreeg ze achten.

Antje bleef hopen dat ze wel zelf haar eigen solo kon dansen, I Wanna Dance With Somebody van Whitney Houston, maar moest op het laatste moment toch een beroep doen op haar dochter. Romy had daardoor maar één dag de tijd om te repeteren en dat was te merken in de beoordeling van de jury. Ze kreeg alleen zevens van de juryleden, terwijl haar directe concurrente Inge de Bruijn voor haar solodans driemaal een 7,5 kreeg.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties