×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Brad Pitt sloeg zoon Maddox niet'

23.09.2016 -

Dat Brad Pitt zijn zoon Maddox geslagen zou hebben is helemaal niet waar. Tenminste, dat zegt een ingewijde tegen People.


Wel zou een ruzie tussen de acteur en zijn vrouw Angelina Jolie zo erg uit de hand zijn gelopen dat Maddox ertussen sprong.

Tijdens een vlucht afgelopen woensdag kreeg Brad ruzie met Angelina. De 52-jarige acteur zou dronken zijn geweest en was aan het schreeuwen. Dit ging er zo heftig aan toe dat Maddox het gevoel had dat hij zijn moeder moest verdedigen. Dus kwam hij tussenbeide. Dit tot woede van Pitt.

Alhoewel Brad ontkent dat hij Maddox fysiek heeft mishandeld, zou hij wel hebben toegegeven dat hij de situatie verkeerd heeft aangepakt. 'Hij heeft hem niet in zijn gezicht geslagen. Hij benadrukt dat hij dat niet heeft gedaan. Ja, hij heeft hem beetgepakt, omdat de situatie uit de hand liep.' Elke andere versie van het verhaal is overdreven of gelogen, aldus de ingewijde.

Beelden
Volgens Us Weekly zijn er beveiligingsbeelden uit de privéjet van de Pitts waarop te zien is dat Brad dronken is en hard schreeuwt. Uit de beelden zou ook blijken dat de acteur zijn zoon niet heeft geslagen.

Pitt wordt mogelijk onderzocht door de FBI wegens de geruchten over mishandeling. Dit gaat via de FBI omdat de ruzie zich afspeelde in het Amerikaanse luchtruim.

Foto: BuzzE

Reacties