×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jim Carrey noemt soa-beschuldiging flauwekul

23.09.2016 -

Jim Carrey noemt de beschuldigingen dat hij zijn overleden ex-vriendin met drie seksueel overdraagbare aandoeningen had opgezadeld volkomen kul. Volgens de advocaat van de acteur is haar man Mark Burton alleen maar uit op zijn geld.


'Dit is een wanhopige, valse beschuldiging', aldus advocaat Marty Singer tegen TMZ. In een aangepaste aanklacht stelde Mark donderdag dat Jim Cathriona White drie seksueel overdraagbare aandoeningen heeft gegeven; twee soorten herpes en gonorroe.

Toen Cathriona Jim daarmee confronteerde zou hij haar gemanipuleerd, beschaamd en bedreigd hebben. Eerder beschuldigde de man met wie Cathriona getrouwd was ten tijde van haar dood dat Jim medeverantwoordelijk is voor haar zelfmoord. De pillen die zij daarvoor gebruikte, waren volgens hem van de komiek. De acteur noemde de aanklacht een schande.

Volgens Singer is Jim absoluut niet van plan Mark tegemoet te komen in deze zaak en komt er dus ook geen schikking. De acteur zal tot het einde doorvechten om zijn gelijk te krijgen.

Foto: BuzzE

Reacties