×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Foto: Ariel Winter laat kont opmaken

23.09.2016 -

Ariel Winter is de laatste tijd wel vaak in opspraak vanwege haar foto's. De Modern Family-actrice heeft nu weer een bijzonder kiekje geplaatst. Deze keer is ze op gevoelige plaat vastgelegd in haar blote kont, die even goed in de make-up wordt gelegd.


De actrice plaatste de foto zelf op Instagram. 'Sla gaan stukje over', tikt ze erbij. 'Omhels je rondingen', schrijft ze er ook bij. 

Enkele maanden geleden kreeg de 18-jarige Ariel veel commentaar op een foto waarop ze met een sexy jurk aan stond. De actrice was het toen helemaal zat, want zij vindt dat ze zich echt niet hoeft te schamen voor haar lichaam en best mag laten zien wat ze in huis heeft. 

 

BUTT really, don't miss a spot @kipzachary : @davinaadjani #secretshoot #embraceyourcurves

Een foto die is geplaatst door ARIEL WINTER (@arielwinter) op

Foto: Instagram Ariel Winter

Reacties