×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kinderbescherming op bezoek bij Chris Brown

23.09.2016 -

Chris Brown heeft donderdag bezoek gehad van de Amerikaanse kinderbescherming. De instelling kwam poolshoogte nemen, om te controleren of het welzijn van zijn dochter Royalty niet in gevaar was.


Volgens TMZ kwam de kinderbescherming langs omdat de moeder van het tweejarige meisje zich zorgen maakte. Chris werd eind augustus gearresteerd, nadat hij een wapen had getrokken tijdens een ruzie met voormalig Miss Californië Baylee Curran.

Chris maakte in maart 2015 bekend dat hij een tien maanden oude dochter had, verwekt tijdens een avontuurtje met Nia Guzman, en dat hij naar de rechter stapte voor een omgangsregeling. Hij had op dat moment nog een relatie met model Karrueche Tran, die hem verliet. De zanger en de moeder van het meisje delen inmiddels de voogdij. Eerder dit jaar probeerde Nia die regeling tevergeefs aan te passen. Royalty was volgens TMZ bij de zanger ten tijde van het bezoek van de kinderbescherming.

 

MY ANGEL.

Een foto die is geplaatst door 1 YOU ❤️ 2 HATE (@chrisbrownofficial) op

Foto: Instagram Chris Brown

Reacties