×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Politie LA: 'We hebben geen strafrechtelijk onderzoek ingesteld tegen Brad Pitt'

22.09.2016 -

De politie van Los Angeles is niet bezig met een onderzoek naar kindermishandeling door Brad Pitt. Dat werd eerder vandaag wel beweerd door TMZ.


'We hebben geen strafrechtelijk onderzoek ingesteld tegen de heer Pitt en zijn ook niet bij iets dergelijks betrokken', zei een woordvoerder van het politiedepartement (LAPD).

'LAPD heeft geen rapport in behandeling met beschuldigingen van kindermishandeling door de heer Brad Pitt', kreeg CNN te horen. De entertainmentwebsite TMZ en het weekblad People meldden dat een recente mishandeling en grove bejegening van een of meer eigen kinderen de aanleiding vormen voor de naderende echtscheiding van Pitt en echtgenote Angelina Jolie. Het in augustus 2014 gehuwde echtpaar heeft drie eigen en drie geadopteerde kinderen.

Het politieonderzoek zou zich concentreren op uitbarstingen van Pitt in een privévliegtuig en vervolgens buiten het toestel na de landing. Iemand die het incident vorige week woensdag zag, was zo ontsteld door het gedrag van de acteur tegen de kinderen, dat die anoniem de kinderbescherming heeft ingeschakeld, aldus TMZ.

Pitt zou stomdronken zijn geweest en zich verbaal en fysiek te buiten zijn gegaan. Van officiële zijde is niets bevestigd. Een bron uit kringen van de beroemde 52-jarige acteur zei dat Pitt de zaak serieus opneemt en weerspreekt de kinderen te hebben mishandeld. Zijn vrouw, de 41-jarige Jolie, heeft dinsdag echtscheiding aangevraagd na twaalf jaar samen te zijn geweest met Pitt.

Foto: BuzzE

Reacties