×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dalai Lama: scheiding Brangelina is triest

22.09.2016 -

De dalai lama betreurt het dat Angelina Jolie en Brad Pitt gaan scheiden. Dat zei de Tibetaanse spirituele leider donderdag in Good Morning Britain.


De dalai lama vreest dat de scheiding grote gevolgen heeft voor de zes kinderen van ‘Brangelina’. 'Soms bij gescheiden mensen groeien de kinderen dichter naar hun vader of hun moeder toe. Soms is dat moeilijk.' De 81-jarige geestelijk leider voegde daaraan toe dat de breuk mogelijk psychische sporen nalaat bij Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) en de achtjarige tweeling Vivienne en Knox.

Zelf betreurt de dalai lama het niet dat hij nooit is getrouwd. 'Sommige lange huwelijken zijn goed, maar dikwijls is een huwelijk een aanloop naar een scheiding.'

Foto: BuzzE

Reacties