‘Politie onderzoekt kindermishandeling door Brad Pitt’

De politie is naar verluidt aan het onderzoeken of Brad Pitt zijn kinderen verbaal en fysiek mishandeld heeft. Dit zou ook de reden kunnen zijn dat Angelina Jolie de scheiding heeft aangevraagd.

Dat meldt TMZ. Bronnen die bekend zijn met de situatie vertellen aan het medium dat Brad, Angelina en hun kinderen vorige week woensdag in het vliegtuig zaten en dat Brad dronken was geworden in de privéjet. Hij zou wild zijn geworden, tegen zijn kinderen hebben geschreeuwd en hen hebben mishandeld. 

Toen het vliegtuig landde rond 8 uur 's avonds zou Brad zijn tirade op het vliegveld hebben doorgezet, zegt een bron tegen TMZ. Iemand op het vliegveld of in het vliegtuig zou anoniem een melding hebben gedaan de politie in Los Angeles. Brad en Angelina zouden allebei al ondervraagd zijn en de kinderen zouden in de toekomst ondervraagd worden. 

Een bron die dichtbij Brad staat zegt tegen TMZ: 'Hij neemt dit heel serieus en zegt dat hij zijn kinderen op geen enkele manier mishandeld heeft. Het is vervelend dat de mensen die erbij betrokken zijn proberen hem zo slecht mogelijk neer te zetten.'