×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Frank Masmeijer was brein achter cocaïnesmokkel'

22.09.2016 -

Frank Masmeijer was het brein achter de smokkel van 467 kilo cocaïne. Dat beweert een van de medeverdachten van de voormalige showmaster.


Frank staat in België voor de rechter op verdenking van betrokkenheid bij de invoer van cocaïne via de Antwerpse haven.

Een neef van de oud-presentator verklaarde dat Frank hem geld bood om cocaïne uit de haven van Antwerpen te halen. Een andere medeverdachte zegt te zijn bedreigd door Frank en twee anderen. Uit telefoongegevens blijkt dat de voormalige showmaster in de buurt van de aangetroffen coke is geweest, schrijft De Telegraaf op basis van het onderzoeksdossier dat de krant deels in handen heeft.

Frank zelf houdt zijn onschuld vol. Hij werd in oktober 2014 van zijn bed gelicht en zat vervolgens enkele maanden in voorarrest. Naar verwachting beslist de rechter medio 2017 of Frank wordt veroordeeld.

Foto: BuzzE

Reacties