×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De eerste foto's van het zoontje van Carice van Houten

21.09.2016 -

Daar zijn ze dan eindelijk! De eerste kiekjes van de kleine Monte Pearce. Trotse ouders Carice van Houten en Guy Pearce deelden de eerste kiekjes van hun kleine spruit.


Het kleine ventje zijn gezicht is nog niet in beeld gekomen, maar zijn haartjes wel. Het mannetje heeft blonde lokken. Zijn vader is de eerste die de plaatjes op Twitter zet en mama Carice deelt zijn post. 

'Eindelijk een fijne, stille wandeling in de buitenlucht', tikt hij bij de kiekjes. Het is de eerste keer dat het stel iets laat zien van hun oogappeltje. Dat terwijl ze al bijna een maand geleden het nieuws naar buiten brachten dat hun zoontje Monte geboren was. Nu kunnen we eindelijk een beetje zien hoe het mannetje eruitziet. 

 

Foto: Twitter Guy Pearce

Reacties