×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rihanna laat eigen kledinglijn zien tijdens Parijs Fashion Week

21.09.2016 -

Rihanna komt met haar eigen kledinglijn in samenwerking met sportmerk Puma. De ontwerpen van 'RiRi' zijn volgende week tijdens de Paris Fashion Week te zien.


Op 6 september lanceerde Rihanna samen met muziekdienst Tidal en sportmerk Puma haar eigen kledinglijn, Fenty Puma. Volgende week begint de jaarlijkse en prestigieuze Paris Fashion Week. Rihanna zal nieuwe ontwerpen van Fenty laten zien. Het gaat om kleding, schoenen en accessoires.

'Het is een droom van me om mijn collectie van Fenty Puma te laten zien in Parijs', zegt de zangeres. 'Ik heb het dit seizoen anders aangepakt en de thematiek en het concept sluiten beter aan bij een van mijn favoriete steden: Parijs', vervolgt Rihanna.

De Fenty Puma lente- en zomercollectie ontworpen door Rihanna liggen vanaf februari 2017 in de winkel.

Foto: BuzzE

Reacties