×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Brad Pitt wil co-ouderschap'

21.09.2016 -

Brad Pitt neemt geen genoegen met een bezoekregeling voor zijn kinderen. Hij wil co-ouderschap om zijn actieve vaderrol te kunnen blijven vervullen. Het is nog afwachten of hij dit verzoek ook juridisch aan de rechter bevestigt.


Verhalen over zijn woede-uitbarstingen als gevolg van zijn gebruik van alcohol en drugs zijn onzin, zeggen de bronnen rond Brad Pitt. ''Het zijn kwaadwillige leugens. Hij is een liefhebbende en een toegewijde vader die zijn kinderen nooit in gevaar zal brengen", melden bronnen aan TMZ.

Brad Pitt (52) en Angelina Jolie (41) waren sinds 2004 samen en hebben zes kinderen. Jolie heeft maandag de scheiding aangevraagd. "Ik ben heel erg bedroefd hierdoor. Maar het welzijn van onze kinderen is nu het belangrijkste'', reageerde Brad.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties