×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dit zijn de scheidingspapieren van Brad Pitt en Angelina Jolie

20.09.2016 -

Het is echt waar. Brad Pitt en Angelina Jolie gaan scheiden. De papieren die zijn ingediend zijn nu ook op internet verschenen.


TMZ heeft hier de papieren online gezet. Daarin staat inderdaad, zoals eerder gemeld, dat de reden onoverbrugbare verschillen zou zijn. Daarnaast geeft Angelina Jolie aan volledige voogdij te willen over hun zes kinderen. 

Volgens de papieren is de relatie voorbij sinds 15 september. Precies twee jaar, een maand en een dag na hun bruiloft. Angelina Jolie heeft deze papieren ingediend. Daarnaast staat er dat het adres van Brad Pitt onbekend is, wat kan betekenen dat hij en Angelina al niet meer in hetzelfde huis wonen. De documenten zijn maandag ingediend. 

Foto: YouTube

Reacties