×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brad Pitt reageert op scheiding: 'Ik ben ongelooflijk verdrietig'

20.09.2016 -

Brad Pitt heeft gereageerd op de scheiding die is aangevraagd door zijn vrouw Angelina Jolie. 'Ik ben ongelooflijk verdrietig.'


Dat laat hij weten in een statement aan People. 'Wat het belangrijkste is nu is het welzijn van onze kinderen. Ik vraag de pers vriendelijk om hen de ruimte te geven die ze nodig hebben in deze moeilijke tijd.'

Vandaag kwam naar buiten dat Angelina Jolie een scheiding heeft aangevraagd na twee jaar huwelijk met echtgenoot Brad Pitt. De acteur zou verslaafd zijn aan wiet en alcohol en woede-aanvallen hebben. Angelina wil volledige voogdij over hun zes kinderen. 

Foto: YouTube

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!