×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tijdlijn: de liefde van Angelina Jolie en Brad Pitt

20.09.2016 -

Het nieuws dat Angelina Jolie en Brad Pitt mogelijk gaan scheiden slaat in als een bom. De twee waren één van Hollywoods droomkoppel. Met zes kinderen leken ze alles te hebben wat hun hartje begeert, maar nu zouden de twee een punt achter hun relatie zetten. Een relatie die veel memorabele momenten kende.


2004
Brad en Angelina zijn, volgens Angelina, verliefd geworden op de set van Mr. And Mrs. Smith. Kink in de kabel was alleen dat Brad nog getrouwd was met Jennifer Aniston. Angelina was al gescheiden sinds 2003. 

Maart 2005
Tijdens de promotie van hun film houden Brad en Angelina gepaste afstand. Een week later stapt Jennifer naar de rechtbank om de scheiding aan te vragen. In januari werd al bekend dat de twee uit elkaar zouden gaan. 

April 2005
Het management van zowel Brad als Angelina ontkent nog volop, maar de twee zijn toch echt hoteldebotel van elkaar. Ze worden op een vakantie in Kenya gespot met Angelina haar zoontje Maddox. 

Juni 2005
De première van Mr. And Mrs. Smith. Brad en Angelina gaan niet samen op de kiek, maar ze kunnen ook de ogen niet van elkaar afhouden. Ze zijn dolverliefd op elkaar.


Nog diezelfde maand wordt W Magazine uitgebracht met foto's van de twee, zonder dat hun liefde bevestigd is. Er was veel ophef over de foto's, omdat die al in maart genomen zijn. Dat was enkele maanden nadat Brad en Jennifer de stekker uit hun relatie hadden getrokken. 


In juli datzelfde jaar adopteert Angelina in haar eentje Zahara uit Ethiopië. Drie maanden later worden zij en Brad op de kiek gezet met Maddox en Zahara in Malibu. 

Januari 2006
Angelina is zwanger van haar eerste kindje met Brad. 

Juni 2006
Kort na de geboorte van Shiloh in mei geeft Brangelina, hun bijnaam als stel, een persconferentie. Het gaat om de plek van de geboorte van hun kindje, namelijk Namibië. Het koppel wilde dat hun kind daar werd geboren, omdat 'we een plek wilden die prachtig was en die onze kinderen geweldig zouden vinden' en 'onze andere dochter is geboren in Afrika, dus dit is een speciaal continent voor ons.' Brad heeft de andere kinderen van Angelina, Maddox en Zahara, intussen ook geadopteerd. Maart 2007
Angelina en Brad breiden hun gezin verder uit. Ze adopteren Pax uit Vietnam. Angelina zegt erover tegen Hello Magazine: 'Ik zal thuisblijven om Pax te helpen zich aan te passen aan zijn nieuwe leven. Ik heb vier kinderen en voor hen zorgen is het allerbelangrijkste op dit moment. Ik ben erg trots en gelukkig om hun moeder te zijn.'

Februari 2008
Angelina is weer zwanger! Tijdens de Independent Spirit Awards laat ze trots haar babybuik zien. 
 

Mei 2008
En het zijn er niet 1, maar 2! Tijdens het Filmfestival in Cannes wordt bekend dat Brangelina een tweeling krijgt. 'We schrokken ervan, we gaan ineens snel naar zes kinderen. Maar we houden van een uitdaging', zegt Angelina. 
 

Augustus 2008
De tweeling Knox en Vivienne zijn geboren. Ze maken hun debuut op de cover van People Magazine, net als zus Shiloh toentertijd. De twee zijn geboren in Nice in juli. 

December 2009
De eerste scheurtjes in hun huwelijk lijken te zijn ontstaan. In een ongeautoriseerde biografie over Brangelina beschuldigt schrijver Ian Halperin Brad van vreemdgaan. 

Februari 2010
Het koppel zorgt ervoor dat de speculaties verdwijnen door samen te verschijnen bij de Super Bowl. De liefde spat ervan. Naast de biografie pikken meer mensen op dat Brangelina misschien over zou zijn. News Of The World publiceerde zelfs dat ze uit elkaar zouden zijn. Brad en Angelina zouden de organisatie hebben aangeklaagd vanwege dit verhaal. 
 

Juli 2010
Het stel wint de rechtzaak tegen News Of The World. 

November 2010
Johnny Depp noemt Brad de 'echtgenoot van Angelina' in een interview met Vanity Fair. Zouden de twee al getrouwd zijn stiekem?

Juli 2011
De geruchten laaien op dat Brad en Angelina gaan trouwen in Frankrijk. De burgermeester van Correns ontkent alles. 'Er zijn geen plannen dat ze gaan trouwen voor zover ik weet, en ik zou het weten.'

September 2011
In een interview met Ellen zegt Brad dat hij en Angelina 'niet trouwen voordat iedereen in dit land mag trouwen'. Maar hun kinderen zetten er wel druk achter dat de twee eens een keer in het huwelijksbootje stappen. 
 

April 2012
Het is eindelijk zover. Brad en Angelina zijn verloofd! De acteur geeft zijn liefje naar verluidt een ring van 1 miljoen dollar. Brad zijn management bevestigt het geweldige nieuws. 'Ja, het is zo. Het is een belofte voor de toekomst en hun kinderen zijn heel gelukkig. Er is geen datum gepland.'

Mei 2013
Angelina heeft preventief haar borsten laten verwijden. Ze draagt een borstkankergen bij zich. 

November 2013
Angeline wordt geëerd met een speciale award voor haar humanitaire werk. Ze bedankt Brad en haar kinderen in een emotionele speech. Brad en oudste zoon Maddox gaan mee naar de ceremonie. 
 

Maart 2014
Brad en Angelina steunen elkaar door dik en dun. In 2014 wint Brad zijn eerste Oscar en daar moet Angelina natuurlijk bij zijn. 

Augustus 2014
Ze hebben elkaar het jawoord gegeven! Brad verschijnt met een trouwring om zijn vinger na hun huwelijk in hun chateau in Frankrijk op zaterdag 23 augustus. People Magazine mag de foto's van de trouwjurk, ondergetekend door de kinderen, en de trouwdag laten zien. 

November 2014
Hun huwelijksreis vieren Brad en Angelina op een jacht in Malta met hun kinderen. Intussen filmen ze By The Sea. Hun eerste openbare verschijning op een rode loper is tijdens de première van Unbroken in Sydney, Australië. 

Maart 2015
De medische problemen blijven komen bij Angelina. Door het gen loopt ze ook meer risico om baarmoederhalskanker te krijgen. Ze laat preventief haar eierstokken en -leiders verwijderen. 

September 2016
TMZ brengt naar buiten dat het powerkoppel uit elkaar gaat. Brangelina is naar verluidt over. Angelina zou de scheiding hebben aangevraagd, omdat ze het niet eens is met de manier van opvoeden van Brad. 

Foto: YouTube

Reacties