×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gratis concert van André Rieu

20.09.2016 -

André Rieu geeft op 30 september een concert op het Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht. Dat meldt 1Limburg dinsdag.


De Limburgse walskoning geeft met zijn Johann Strauss Orkest het miniconcert vanwege Omroep Max, dat met het liveprogramma Tijd voor Max de stad aandoet. Fans die één van de zeshonderd plekjes willen bemachtigen kunnen vanaf dinsdag reserveren bij de samenwerkende horecagelegenheden van het Onze Lieve Vrouweplein.

Directeur Lars Flinkerbusch van de Maastrichtse VVV is blij met met de komst van Rieu. 'Hij stond boven aan ons wensenlijstje. Fantastisch dat hij tussen zijn internationale optredens door ruimte vrijmaakt voor dit soort sympathieke initiatieven.'

Foto: BuzzE

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!