×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vin Diesel: Door Paul Walker goede vader

20.09.2016 -

Vin Diesel was niet alleen goede vrienden met de inmiddels overleden Paul Walker. De 49-jarige acteur zag zijn vriend ook als een voorbeeld.


Dat meldt Today op basis van een interview met de acteur. Paul Walker en Vin Diesel speelden vier keer samen in de succesvolle filmreeks The Fast and The Furious en werden goede vrienden. In 2013 kwam Walker tragisch om het leven door een auto-ongeluk.

Hij werd 40 jaar oud.Diesel was zwaar aangeslagen na de plotselinge dood van Walker, die hij een broer noemde. 'Hij moet door God zijn gezonden want hij heeft me op het juiste pad gezet', vertelt Diesel. Walker stelde Diesel gerust over zijn aanstaande vaderschap: 'Hij zei: 'Hey Vin, het is niet erg om vader te worden'. Hij gaf me geweldige adviezen', aldus Diesel.

Vin Diesel heeft samen met het Mexicaanse model Paloma Jimenez drie kinderen: de 8-jarige Hania, de 6-jarige Vincent en de 1-jarige Pauline, die hij vernoemde naar Paul Walker.

Foto: Instagram Vin Diesel

Reacties