×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Notekrakers voor Douwe Bob en Thekla Reuten

20.09.2016 -

Douwe Bob heeft maandagavond de Gouden Notekraker in de categorie muziek gewonnen. Thekla Reuten kreeg de vakprijs in de categorie televisie.


De Zilveren Notekrakers, de aanmoedigingsprijzen voor aanstormend talent, gingen naar het Nationaal Jeugd Jazz Orkest 2015 en Matthijs van de Sande Bakhuyzen. Cabaretier Pieter Derks presenteerde de uitreiking in poptempel Paradiso.

Douwe Bob liet de overige genomineerden Anton Goudsmit en My Baby achter zich. Reuten won de prijs boven Waldemar Torenstra en Thomas Acda. Vorig jaar gingen Dotan en Kim van Kooten naar huis met een Gouden Notekraker. Jett Rebel en Naomi van Es kregen toen de zilveren variant.

De Notenkrakers zijn prijzen van uitvoerende artiesten en acteurs die daarmee hun waardering uitspreken voor collega-musici en -acteurs. De prijzen worden uitgereikt op initiatief van rechtenorganisaties Norma en Sena.

Foto: Instagram Douwe Bob

Reacties