×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Rick Brandsteder voor de rechter'

Wegens mishandeling

19.09.2016 -

Rick Brandsteder moet volgende week opnieuw voor de rechter komen vanwege een mishandeling. Dat meldt AT5 maandag. Het management van Brandsteder kon nog niet reageren.


Rick, de zoon van televisiecoryfee Ron Brandsteder, raakte in het verleden al driemaal eerder in opspraak vanwege vechtpartijen. In 2007 vocht hij in een snackbar, in 2008 raakte hij slaags met een aantal mensen op een afterparty van de Toppers en in 2011 werd hij gearresteerd vanwege mishandeling tijdens de jaarwisseling.

Volgens AT5 heeft Brandsteder op 30 januari iemand zwaar toegetakeld. Hij zou één of meerdere malen tegen het hoofd of lichaam van het slachtoffer hebben geslagen. Het is niet duidelijk wie het slachtoffer is en waar het incident plaatsvond.

Brandsteder is onder meer bekend van programma’s als de Sponsor Bingo Loterij, De Nationale Sekstest en Temptation Island.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties