×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jim Bakkum gaat op zoek naar zangtalent voor nieuwe Nederlandstalige popgroep

19.09.2016 -

Jim Bakkum gaat aan de slag voor FOX. De zanger, musicalster en presentator gaat met de zender en het Vlaamse VTM op zoek naar zangtalent voor een nieuwe Nederlandstalige popgroep. FOX maakte maandag bekend Jim te hebben gestrikt als presentator.


'FOX is voor mij de zender die naadloos aansluit bij wat ik leuk vind om te maken en om te zien', zegt Jim. Hij noemt de zoektocht naar een nieuwe popgroep ‘een spannende uitdaging op het gebied van amusement’. 'Van dit alles mag ik de komende tijd onderdeel zijn en als kers op de taart ben ik binnenkort ook nog eens te horen als officiële zenderstem van FOX. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.'

Volgens FOX past de 29-jarige Jim ‘perfect’ bij de zender. 'Hij is avontuurlijk ingesteld, soms een tikje rebels maar altijd stijlvol. Bovendien is hij gek op mooie series en entertainment', aldus programmadirecteur Mark Bruitsman. 'We zijn dan ook blij dat Jim voor FOX kiest.'

Jim presenteert de nog titelloze talentenjacht van FOX en VTM niet alleen. Hij krijgt bijval van de Vlamingen Niels Destadsbader, die eerder K3 zoekt K3 presenteerde, en Laura Tesoro, die België dit jaar vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival. De eerste opnames voor het tv-programma gaan binnenkort van start.

Foto: Instagram Jim Bakkum

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!