×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Game Of Thrones-actrices laten tattoo voor serie zetten

19.09.2016 -

Maisie Williams en Sophie Turner hebben samen een tatoeage laten zetten voor hun rollen in Game Of Thrones. In rode letters staat nu op hun armen de datum 7 augustus 2009, de dag dat zij allebei een rol wisten te bemachtigen in de populaire serie.


De twee lieten de tattoo zien tijdens de Emmy Awards in Los Angeles zondagavond, waar Game Of Thrones in de prijzen viel voor onder meer de Beste Dramaserie. 'We hebben altijd al gezegd dat we dezelfde tattoos wilden', zei de 20-jarige Sophie tegen People. 'We waren van plan een wolf ofzo te laten zetten als we het allebei redden tot het einde van de serie. Maar omdat we niet weten of we het wel gaan redden, dachten we, laten we deze zetten voordat iemand ons vermoordt.'

Maisie, die in de serie het zusje van Sophie speelt, was ook genomineerd in de categorie Beste bijrolactrice in een dramaserie, maar won de prijs niet.

Foto: YouTube

Reacties