×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Taylor Swift feliciteert Grace VanderWaal

17.09.2016 -

De 12-jarige Grace VanderWaal werd na haar auditie voor America's Got Talent door jurylid Simon Cowell al meteen 'de nieuwe Taylor Swift' gedoopt. En niemand minder dan Swift zelf stuurde de half-Nederlandse tiener een bos bloemen nadat ze de finale van de Amerikaanse tv-talentenjacht eerder deze week won.


De jonge winnares van America's Got Talent maakt op Twitter duidelijk hoe ze wordt verrast met een enorm boeket dat afkomstig blijkt van haar grote idool. "Ik heb er geen woorden voor hoe vereerd ik hiermee ben. Dankjewel! Taylor!!", schrijft Grace bij de post.

Haar andere grote voorbeeld, Katy Perry, feliciteerde de ukulele-speelster en zangeres vrijdag al persoonlijk. "Gefeliciteerd! Je hebt het. Bescherm het en blijf spelen en schrijven... dat zal je altijd ten goede komen", schreef Perry via Twitter aan Grace.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Twitter Grace VanderWaal

Reacties