×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ochtendshow Giel Beelen stopt

17.09.2016 -

Giel Beelen is binnenkort niet meer te horen in de ochtend op NPO 3FM. Na ruim twaalf jaar zou de dj zijn plaats moeten afstaan aan zijn collega Domien Verschuuren.


Het is nog niet helemaal duidelijk of Giel nog dit jaar stopt of in januari 2017. Beelen zelf wil er nog niet veel over kwijt, meldt het AD. ''Het klopt dat er veel in beweging is, maar het is nog niet beklonken. Ik sta midden in de keuken en jij wilt al weten wat het eten gaat worden.'' Er zouden plannen zijn voor een weekendprogramma voor de 39-jarige dj.

Ook zijn beoogde opvolger Domien wil het vertrek van Giel uit de ochtend niet bevestigen. ''Daar valt echt nog helemaal niets over te zeggen.''

Dat Giel wordt vervangen in de ochtend past bij de verjonging en vernieuwing waarmee 3FM bezig is. Het radiostation kampt namelijk al een tijdje met dalende luistercijfers. De cijfers waren nog nooit zo laag in tien jaar tijd, toonde de laatste meting aan. In een poging het tij te keren, zouden er een hoop veranderingen op stapel staan.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties