×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Top Gear-tegenhanger in november op de buis

16.09.2016 -

De eerste aflevering van The Grand Tour, het nieuwe autoprogramma van Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May, is vanaf 18 november te zien via Amazon Prime Video. De daaropvolgende twaalf weken verschijnt steeds een nieuwe show, meldt ITV.


The Grand Tour is de langverwachte tegenhanger van Top Gear. De drie oud-presentatoren van de populaire Britse autoshow maakten vorig jaar bekend over te stappen naar Amazon nadat Clarkson werd ontslagen door de BBC. Hij werd aan de kant gezet na een reeks incidenten.

Top Gear werd het afgelopen seizoen gepresenteerd door Chris Evans en Matt LeBlanc maar dat bleek geen succes. De vernieuwde versie van het programma kreeg veel kritiek en verloor bovendien veel kijkers. Evans heeft inmiddels aangekondigd niet meer terug te keren voor een nieuwe reeks. Of LeBlanc nog doorgaat is onduidelijk.

Foto: BuzzE

Reacties