×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Populaire Braziliaanse soapster verdrinkt op set

16.09.2016 -

Een verschrikkelijk ongeval op de set van de Braziliaanse soap Velho Chico. De acteur Domingos Montagner verdronk in de rivier en werd niet geholpen door omstanders omdat ze dachten dat er een scene werd gedraaid.


Domingos Montagner was na een opnamedag met een actrice gaan zwemmen in de rivier de Sao Francisco. Hij werd echter meegesleurd door de sterke stroming en verdronk.

De actrice die met hem was gaan zwemmen, schreeuwde nog om hulp. Maar de plaatselijke bewoners kwamen aanvankelijk niet in actie omdat ze dachten dat een scène voor de serie werd opgenomen.

Domingos (54) speelde de hoofdrol in Velho Chico, de populairste soap van Brazilië. In de rol van een boer nam hij het vaak op tegen gewapende mannen. Geregeld werd daarbij geschoten en leek hij te verdrinken in de rivier. Het lichaam van de nu echt verdronken ster is inmiddels geborgen.

Foto: Instagram Domingos Montagner

Reacties