×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paul de Leeuw komt volgende maand met nieuwe plaat

15.09.2016 -

Volgende maand komt er een nieuw album van Paul de Leeuw. Die gaat Land Van Mij heten.


Land Van Mij verschijnt op 31 oktober, maakte Pauls platenlabel donderdag bekend.

Het album bevat dertien nieuwe liedjes.'Het wereldnieuws dreigt ons soms neerslachtig en onverschillig te maken. Daarom dertien songs die herkenbaar zijn. Soms schreeuwen om meegeblèrd te worden. Of die je misschien even tot nadenken stemmen. Over je geliefde, je gemoedstoestand of de relatie waar je in zit', zegt Paul over de plaat.

Op Land Van Mij staan bovendien zes bonusnummers. Die zijn live opgenomen tijdens Pauls meest recente theatershow Zingen zolang het duurt. Ook staat een duet op het schijfje. Dat deed jij zingt Paul met Freek Bartels, met wie Paul tot het einde van het jaar op de planken staat in de voorstelling Moeders en zonen.

Foto: Instagram Paul de Leeuw

Reacties