×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emmy Awards: de meest bijzondere momenten

14.09.2016 -

De Emmy Awards leveren ieder jaar weer bijzondere beelden op. Ook komend weekend zal er ongetwijfeld weer genoeg gebeuren wat in de herinneringen blijft hangen. Net als in het verleden, toen deze momenten voorbij kwamen.


Helen Mirren gooit er wat scheldwoorden tegenaan
Actrice Helen Mirren kreeg in 2006 de Emmy voor Beste Actrice in een Miniserie of Film voor haar rol in The Queen. De Britse heeft natuurlijk een geweldig accent en daardoor kon ze het ook nog net maken om wat vulgaire woorden eruit te gooien aan het begin van haar speech. 

Friends-acteur Matthew Perry zoent Doris Roberts
Als je het doet, doe het dan goed. Matthew Perry mocht samen met Friends-collega Matt LeBlanc en David Schwimmer de Award uitreiken voor Beste Vrouwelijke Bijrol in een Comedyserie. Hij besloot de winnares Doris Roberts een flinke pakkerd te geven, in plaats van een bescheiden zoentje op haar wang. 

Jimmy Fallon, Jane Lynch, Tina Fey en de Glee-cast vormen zanggroep
Jimmy Fallon mocht in 2010 als presentator op het toneel verschijnen. De cast van Glee mocht hem daarbij helpen, de jongelingen van de Amerikaanse televisie toentertijd die voor het eerst genomineerd waren. Ook Jane Lynch en Tina Fey hielpen een handje mee en dat zorgde voor een opening die mensen nog lang zullen blijven herinneren. 

Donald Trump zingt bij de Emmy Awards
Hij is nu volop in de race om de nieuwe president van de Verenigde Staten te worden, maar tien jaar geleden verscheen Donald Trump gewoon in een overall op het Emmy-podium. Daar zong hij samen met Megan Mullally, van Will and Grace, het lied van The Green Acres. 

Katherine Heigl haar moeder had geen vertrouwen in haar 
In 2007 pakte Katherine Heigl bij haar eerste Emmy-nominatie al meteen de winst. Haar bijrol in Grey's Anatomy zorgde ervoor dat ze het gouden beeldje in ontvangst mocht nemen. Zelf had ze er weinig vertrouwen in van tevoren, net als haar bloedeigen moeder. 'Mijn moeder zei dat ik geen schijn van kans had', speechte Katherine. 

S. Epatha Merkerson is speech kwijt in decolleté
Het is ook onhandig als je een jurk aan hebt en je wilt een geschreven speech meenemen maar je hebt geen zakken. S. Epatha Merkerson stopte het blaadje daarom in haar decolleté, voor het geval ze zou winnen. Toen ze eenmaal de award voor Beste Actrice in een Miniserie of Film won, kon ze het papiertje niet meer terugvinden. 

 

Foto: YouTube

Reacties