×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes ook dolenthousiast over hologram vader

14.09.2016 -

Roxeanne Hazes is ook blij met de hologram van haar vader die er komt tijdens Holland Zingt Hazes. 'Het is heel vet.'


Dat vertelt de dochter van André Hazes in Goeiemorgen Lex op 100%NL. 'Maar het is ook wel hefitg om te zien. Gelukkig wordt alles met ons besproken. Het is fijn om bij het trajecht betrokken te zijn.'

'Volgend jaar bestaan we vijf jaar en daarom willen we de fans een soort cadeau geven. Het is heel erg gaaf dat zoiets kan', vertelt de zangeres verder. Het is de eerste keer dat deze techniek wordt toegepast in ons land. 

Het wordt mogelijk om tot een meter om de hologram van de overleden zanger heen te lopen. 'Wij zien hetzelfde als wat het publiek ziet, dus dat is wel erg heftig', laat Rox weten. Maar ze heeft er alle vertrouwen in. 'Ik weet zeker dat het goed gaat utpakken.' 

Ook haar broer André Hazes jr. is blij met de hologram. 'Door dat hologram kan ik hem straks op het podium zien staan. Dat wordt echt een kippenvelmoment', liet hij weten aan het AD. 

Foto: Instagram Roxeanne Hazes

Reacties