×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Timberlake wil wel een duet met ex Britney Spears

14.09.2016 -

Een duet met zijn ex Britney Spears? Daar is Justin wel voor in.


Dat meldt E! News op basis van een interview met Justin tijdens het internationale filmfestival in Toronto. Justin reageerde op het niews dat Britney hem een goede zanger vindt en graag met hem een duet zou willen opnemen. 'Zei ze dat? Tuurlijk! Absoluut, absoluut', zegt Justin. 

'Hij is bijzonder goed', zei de 34-jarige Britney eind augustus over de 35-jarige Justin. Ook vertelde ze dat ze best een duet met de Can't Stop The Feeling-zanger wilde opnemen.

Britney had van 1999 tot 2002 een relatie met Justin, die toen nog in de boyband *NSYNC zat. De popprinses beweerde destijds dat ze geen seks voor het huwelijk wilde, maar biechtte later op dat ze wel degelijk tussen de lakens dook met Justin. Na het stuklopen van de relatie schreef Justin zijn hit Cry Me A River. In het nummer suggereert Justin dat Britney hem bedroog.

Foto: BuzzE

Reacties