×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Geluidsman klaagt Axl Rose aan'

14.09.2016 -

Chris Pitman, de geluidstechnicus van Guns N' Roses, klaagt zanger Axl Rose aan vanwege een salarisachterstand van 120.000 euro.


Dat meldt TMZ. Pitman zegt in de aanklacht dat hij jarenlang gratis heeft gewerkt omdat Axl tussen 2011 en 2015 geen geld hadden om hem te betalen. Maar nu het Axl weer voor de wind gaat door nieuwe optredens van Guns N' Roses, eist Pitman zijn achterstallige loon op.

Axl zou in 2012 een schuldbekentenis hebben getekend en de technicus beloofd hebben hem te betalen zodra hij weer geld had, schrijft Pitman in zijn aanklacht.

Guns N' Roses verdiende sinds hun reünie eind vorig jaar liefst 90 miljoen dollar aan optredens en de verkoop van hun laatste album Chinese Democracy. Axl noch de band wilden reageren op de aanklacht van Pitman.

Foto: Twitter Axl Rose

Reacties