×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Lady Gaga gaat misschien Super Bowl-show doen'

14.09.2016 -

In februari volgend jaar is het misschien Lady Gaga die het podium betreedt tijdens de Super Bowl. Zij gaat mogelijk de beroemde halftimeshow verzorgen.


Dat meldt Billboard op basis van ingewijden. Lady Gaga maakte eerder dit jaar indruk toen zij voor de Superbowl het Amerikaanse volkslied zong. De optredens in de pauze, van Coldplay, Beyoncé en Bruno Mars, kregen over het algemeen minder lovende kritieken.

Ook was er veel lof voor het optreden van Lady Gaga tijdens de uitreiking van de Oscars. Zij zong in februari live het nummer Till it happens to you, dat genomineerd was voor een beeldje. Het lied kwam uit de documentaire The Hunting Ground, over verkrachtingen op Amerikaanse universiteiten. Tijdens het zingen kwamen tientallen slachtoffers om Lady Gaga heen staan.

Nieuwe single
Een woordvoerder van de Superbowl kan het nieuws overigens nog niet bevestigen. 'We zijn in gesprek met diverse grote artiesten', stelt hij. 'Maar we zijn blij dat het evenement zo leeft.'

Lady Gaga bracht vorige week voor het eerst in drie jaar nieuw solomateriaal uit. De zangeres lanceerde vrijdag via sociale media haar nieuwe single Perfect Illusion.

Foto: Instagram Lady Gaga

Reacties