×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes jr. enthousiast over hologram vader

14.09.2016 -

André Hazes jr. heeft met enthousiasme gereageerd op de plannen om een hologram van zijn vader te gebruiken tijdens de Holland zingt Hazes-concerten in maart. Voor het eerst zal hij zijn grote voorbeeld echt kunnen zien optreden.


"Toen mijn vader nog leefde, was ik een snotaap van 10. Ik was niet zo van zijn muziek, maar nu ben ik groot fan", legt André jr. woensdag uit in het AD. "Door dat hologram kan ik hem straks op het podium zien staan. Dat wordt echt een kippenvelmoment."

Ook voor het publiek zal het wel even slikken worden, verwacht de zanger. "Hoe mooi is het dat degene van wie je elk jaar de liedjes zingt daar ineens zelf staat en zijn strotje mag opentrekken? Er is niemand die die liedjes beter kan vertolken dan hijzelf", aldus André.

Of hij zelf het podium betreedt met het hologram van zijn vader weet André nog niet. "Daar heb ik nog niet over nagedacht. Misschien is het wel het mooist als hij alleen op het podium staat. Lichten uit, alleen één spot op hem."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties