×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roger Waters weer vrijgezel

14.09.2016 -

Pink Floyd-legende Roger Waters en zijn vriendin, schrijfster en journaliste Rula Jebreal, zijn uit elkaar. De 73-jarige rockster en de 43-jarige Palestijnse journaliste vormden sinds begin dit jaar een setje.


Samen zijnRoger en Rula begaan met het lot van de Palestijnen en Waters riep eerder dit jaar op Israel te boycotten vanwege de bezetting van de Gazastrook.

"De relatie was snel voorbij", vertelt een bron aan Page Six. "Ze waren het vaak eens op sommige punten maar ook oneens op een hoop andere". Het grote leeftijdsverschil tussen beide, Jebreal is 30 jaar jonger dan Waters, speelde volgens de ingewijde geen rol.

Roger Waters scheidde in september 2015 van zijn vierde vrouw, filmmaakster Laura Durning, na een huwelijk van drie jaar. Waters en Jebreal waren niet bereikbaar voor commentaar.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties